Laboratori

Ofrojmë një laborator klinik të specializuar në diagnostikimin e shumë sëmundjeve.

Pediatri

Ofrojmë shërbime për fushën e pediatrisë , ndjekje shtatzanie dhe shumë të tjera.

Ekografi

Ofrojmë ekografi të secilës fushë në varësi të nevojës së paraqitur nga pacienti.

Laboratori

Ofrojmë një laborator klinik të specializuar në diagnostifikimin e shumë sëmundjeve.

Pediatri

Ofrojmë shërbime për fushën e pediatrisë , ndjekje shtatzanie dhe shumë të tjera.

Ekografi

Ofrojmë ekografi të secilës fushë në varësi të nevojës së paraqitur nga pacienti.

Dëshironi Të Lini Një Takim?

Na Kontaktoni

Dashuria, përkushtimi, përgatitja e vazhdueshme profesionale dhe aplikimi i metodave moderne laboratorike, është mënyra jonë e përfaqësimit në profesionin tonë.