Dr. Edi Tushe

Neonatologu dhe pediatri i mirënjohur në fushën e tij, jo vetëm për ekspertizën e tij profesionale, por edhe faktin që ka themeluar sektorin neonatologjik në Shqipëri. Pedagogu i dashur për kolegët dhe studentet e tij, dhe mjeku i dashur për fëmijët, shembulli më i mirë për kujdesjen dhe qetësinë e duhur për nënat e reja.

Dr.Edi Tushe drejton shërbimin pediatrik në klinikën Vera-Virhov.