Qëndër Diagnostike e Diagnozës Mjekësore Laboratorike

Besimi juaj, motoja jonë

Qëndër Diagnostike e Diagnozës Mjekësore Laboratorike

Besimi juaj, motoja Jonë

Laboratori

Ofrojmë një laborator klinik të specializuar në diagnostifikimin e shumë rasteve.

Pediatri

Ofrojmë shërbime për fushën e pediatrisë , ndjekje shtatzanie dhe shumë të tjera.

Ekografi

Ofrojmë ekografi të secilës fushë në varësi të nevojës së paraqitur nga pacienti.

Laboratori

Ofrojmë një laborator klinik të specializuar në diagnostifikimin e shumë rasteve.

Pediatri

Ofrojmë shërbime për fushën e pediatrisë , ndjekje shtatzanie dhe shumë të tjera.

Ekografi

Ofrojmë ekografi të secilës fushë në varësi të nevojës së paraqitur nga pacienti.

Përse të na zgjidhni?

Klinika jonë është një qëndër diagnostike e Diagnozës Mjekësore Laboratorike në shërbim të pacientëve dhe mjekëve klinicistë. Objektivi i laboratorit është që të vërë në dispozicion të çdo mjeku, kompetencë profesionale dhe efikasitet në diagnozë, duke mos harruar aspektin më të rëndësishëm - "Qënia njerëzore, është ajo që shfaqet pas çdo mostre biologjike të egzaminuar".

Suport

i specializuar

Specilasitët që punojnë në laboratorin tonë, përfaqësojnë profesionistë të motivuar me eksperiencë të gjatë në sektorin e diagnozës laboratorike dhe të gatshëm për t' ju ofruar suport.

Diagnostikim

profesional

Dashuria, përkushtimi, përgatitja e vazhdueshme profesionale dhe aplikimi i metodave moderne laboratorike, bën të mundur diagnostifikimin në mënyrë profesionale të çdo rasti të paraqitur.

Teknika

moderne

Laboratori Virhov përdor metodat më moderne teknike informative, me qëllimin e optimizimit të punës dhe shërbimit të ofruar në kohën dhe efikasitetin maksimal.

Dëshironi Të Lini Një Takim?

Na Kontaktoni

Dashuria, përkushtimi, përgatitja e vazhdueshme profesionale dhe aplikimi i metodave moderne laboratorike, është mënyra jonë e përfaqësimit në profesionin tonë.